Du har inga varor i din kundvagn

LFM30 belönas med utmärkelsen Bästa Malmöambassadörer 2024!

Peter Tiliander, logistikkoordinator för vårt Logistikcenter i Södra Sandby, är en av ambassadörerna som stod med på scenen för att ta emot priset under Malmös Näringslivsgala. LFM30 belönas för sitt arbete mot en hållbar bygg-, anläggnings- och förvaltningssektor. Peter leder gruppen som riktar sig mot en klimatneutral arbetsplats och transporter till och från arbetsplats, vilket innebär att de bland annat utvärderar hur man kan utveckla och hitta bättre cirkularitet för transporter.

- Det handlar i grund och botten om att utveckla det hållbara byggandet i Malmöregionen, där vi jobbar för att vara klimatneutrala till 2030. Vi på Beijer ligger i framkant inom hållbarhet i vår bransch så det kändes självklart att vara med och bidra med mina insikter när jag blev tillfrågad. Det är givetvis också roligt att få dela med sig av de hållbarhetsinitiativ vi gjort på Beijer, exempelvis kopplat till återbruk, för att hitta nya synergier och sätt att applicera samma arbetsmetoder även i Malmö med omnejd.

LFM30 står för Lokal Färdplan Malmö 2023. Det är en organisation som jobbar för en klimatneutral bygg-, anläggnings- och förvaltningssektor till 2030. Organisationen består av över 200 anslutna aktörer från hela värdekedjan.

BeijerNews

Beijer i stor artikel i Dagens Industri

Vår vd Geir Thomas Fossum intervjuades i Dagens Industri om Beijers storsatsning - mitt i brinnande byggkris.

Vi har byggt ett helt nytt centrallager i Eskilstuna. En toppmodern anläggning och distributionsplattform och den största investeringen i vår historia!

Det här kommer att ge oss en viktig konkurrensfördel, skapa ökat kundvärde och göra att vi verkligen står redo när marknaden vänder.

Hela projektet har varit ett fantastiskt teamwork med vår logistikchef Henrik Ehrengren i spetsen!

BeijerNews

Är du prenumerant för Dagens Industri kan du läsa hela nyhetsartikeln här!