Du har inga varor i din kundvagn

Följ centrallagrets uppbyggnad

I Eskilstuna etablerar vi just nu ett helt nytt centrallager. Det kommer innebära att vi kan ge våra kunder en förbättrad service genom tillgången till ett betydligt bredare sortiment med över 20 000 artiklar, redo för leverans nästkommande dag. 

Vår nya etablering kommer skapa en win-win-situation för våra kunder och Beijers filialer och verkligen bidra till att vi kan erbjuda kundupplevelser i världsklass! 

Är ni nyfikna på hur långt bygget har kommit? Klicka här för att komma till filmen/inlägget.

BeijerNews

Stöttar i hållbarhetsfrågor

Elisabeth Nygren är hållbarhetsambassadör. En roll som kan betyda många olika saker. Här berättar Elisabeth om vad rollen innebär för henne:

– Jag ska hålla det kortfattat. Hållbarhet är ett brett ämne, men att vara hållbarhetsambassadör innebär rent konkret att jag stöttar och hjälper kollegor och kunder i frågor som rör miljö. Det kan bland annat vara frågor kring miljöbedömningar eller miljöcertifieringar. Men också mer generella frågor kring till exempel våra kvalitetsledningssystem eller miljövarudeklarationer. Byggsektorn är en bransch som utvecklas snabbt. Jag lär mig ständigt nya saker utifrån nya frågeställningar och krav från våra kunder.

Läs mer om hur Beijer jobbar med miljö och hållbarhet:
Miljö & hållbarhet

BeijerNews

IT-teamet har en spännande resa framåt

– Framtiden ser oerhört spännande ut - jag är garanterat i rätt bransch! Vi satsar nu hårt på kundbemötande och nya tekniska lösningar som ändrar spelplanen inom IT för de anställda.

Martin Kramar är Teamleader på vår interna IT-support. Han började som vikarie, arbetade deltid under sin studietid i England inom Business Management och har nu varit anställd över åtta år.
– Jag har lärt mig otroligt mycket under min tid här på Beijer, vilket har format mig till hur jag är. När jag började för åtta år sedan hade jag aldrig tänkt tanken på att jobba inom IT, men med ett brinnande intresse, rätt arbetsgivare och fantastiska kollegor har det tagit mig dit jag är idag.

BeijerNews