Du har inga varor i din kundvagn

Hållbarhet och mångfald i fokus

Nackas Europaparlamentariker Arba Kokalari och kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau besökte idag vår filial i Nacka för att prata om hållbarhet och återbruk av byggmaterial.

Det blev många spännande diskussioner och en möjlighet för oss att visa upp vår fina verksamhet och vårt arbete med att återbruka byggmaterial. Med på mötet var vår vd Geir Thomas Fossum, vår hållbarhetschef Alexandra Rosenqvist och regionchef Jens Karlsten

BeijerNews

Läs mer om hur t.ex. om Beijer i Nackas bidrag till hållbarhetsarbetet gav dem Byggmaterialhandlarnas pris: Guldtrucken


Diversity month / Mångfaldsmånaden

Under maj månad uppmärksammas den europeiska mångfaldsmånaden/Diversity Month runtom i Europa och vi på Beijer är stolta över att vara en del av denna globala rörelse som arbetar för vikten av mångfald och inkludering på arbetsplatsen och i samhället.

Utöver det viktiga arbete vi gör tillsammans inom STARK Group är Beijer också en del av Diversity Charter Sweden. Ett medlemskap som visar att det är en prioriterad fråga för oss som också ger möjligheten att ta lärdomar från andra verksamheter inom olika branscher.

Fun fact – Vår egen HR direktör Ulrika Wikberg, som också är en av styrelsemedlemmarna för Diversity Charter, sträckte ut en hand till våra branschkollegor Mestergruppen Sverige, vilket resulterade i att också deras kommunikationschef, Henrik Abraham nu sitter med i styrelsen.

- Jag tycker att det är en viktig fråga att driva tillsammans i branschen, det är ju det mångfald handlar om - att vi gör det bäst tillsammans, säger Ulrika.

BeijerNews