Du har inga varor i din kundvagn

Centrallagret - Ett steg i rätt riktning

Storsatsning på centrallager: Viktigt steg i tillväxtresan

Beijers byggvaruhus spelar en viktig roll för hantverkare. Engagemanget för sitt yrke är viktigt för att det ska speglas utåt. Med #byggbeijer lyfter vi medarbetare runt om i Sverige för att visa bredden på vår kompetens och samarbete.

Lyssna till några utav Beijers medarbetare som arbetar inom olika roller och på olika filialer genom vårt långa land. Hör Stefan berätta om sin roll på Beijer i Lund och Henrik berätta om det nya centrallagret som växer fram.
Just nu presenterar vi även Beijers ledningsgrupp en tid framöver som består av ledare som alla är nära och operativa i verksamheten och med stora Beijerhjärtan jobbar hårt för att driva Beijer framåt inom sina respektive områden. Idag får ni träffa Jenny - Beijers OCI (har ett övergripande ansvar för IT-organisationen).

Proffssäljaren i Lund

Möt Stefan Brunström, Proffssäljare på Beijer i Lund. Han arbetar bland annat med proaktiv försäljning till nya och befintliga kunder, rådgivning kring val och användning av produkter, samt order, offertskrivning och uppföljning.

Vad är det bästa med din filial?
– Det bästa är nog att vi har mycket kunskap i huset och viljan att hjälpa sina kollegor. Sen är vi också duktiga på att lyfta varandra. Här är det högt i tak och alltid nära till skratt.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
- Variationen mellan arbetsuppgifterna och relationen med kunderna. Det är ett arbete med mycket frihet där man får ta mycket ansvar, men avslutningsvis så är det givetvis affärer som man gillar i alla dess former.


Beijer Lund
BeijerNews


Centrallagret - ett steg i rätt riktning

Vi tror starkt på vår strategi och fortsätter göra långsiktiga investeringar för att ta ytterligare steg i vår expansionsresa. Bland annat genom att utveckla kunderbjudandet och öka leveranskapaciteten i hela Sverige. Ett viktigt steg i den tillväxtresan är det nya, skräddarsydda, centrallagret som håller på att växa fram. Ett centrallager med ökad kapacitet och som kommer ge möjligheten att öka vårt sortiment i hela landet och inte minst leverera snabbare till våra kunder.

- Våra kunder kommer få förbättrad service genom att få tillgång till ett betydligt bredare sortiment för leverans nästkommande dag och även möjligheten att kunna se aktuellt saldo på centrallagret. Upplägget skapar en win-win-situation för våra kunder och Beijers filialer och vi stärker vårt kunderbjudande, säger Henrik Ehrengren, Supply Chain director på Beijer.

BeijerNews


Jenny Regnér håller ihop IT-avdelningen på Beijer

- Jag ansvarar för IT-avdelningen på Beijer, vi är 22 personer fördelade på 3 team. Tillsammans säkerställer vi långsiktig strategi och vision för IT-stödet på Beijer, samt support, drift och utveckling av IT-systemen som hanterar Beijers kärnprocesser (affärssystem, prissättning, logistik, finans, kundrelation m.m.). Vi ansvarar även för att säkerställa arkitektur, skalbarhet och säkerhet i vår IT-miljö. Allt detta sker i tätt samarbete med leverantörer och kollegor från STARK Group.

Vad brinner du för och vad är din drivkraft?
- Jag brinner för att bidra till en enklare vardag för våra kunder och kollegor med hjälp av IT, digitalisering och ett starkt lagarbete.

BeijerNews