Du har inga varor i din kundvagn

Med stort hjärta och engagemang

Under hösten när Tidningen Market utsåg Sveriges bästa detaljhandelsföretag 2023 stod Beijer Byggmaterial som segrare i kategorin Årets Bygghandel. I juryns motivering kunde man bland annat läsa om hur Beijer byggt upp ett nätverk av nöjda kunder genom att målmedvetet jobba för en kundupplevelse av högsta kvalité.

För att leverera kvalitet i en stor organisation krävs ett starkt engagemang och ett driv att överträffa kundens förväntningar. Inom Beijer pratar vi om Beijers hjärta och hur våra värderingar hjälper oss att fatta rätt beslut i vardagen. Vi är stolta, schyssta och passionerade, vilket både skapar en trygghet och ett driv i bolaget. Att vi vinner årets bygghandel är en kvalitetsstämpel och visar det stora hjärta och enorma engagemang vi har i Beijer.

På plats för att ta emot den fina utmärkelsen var vår Communications Director, Veronica Foberg Gustafsson och Henrik Ehrengren, Supply Chain Director.
Veronica beskriver hur hon tror att engagemanget från Beijers alla medarbetare är nyckeln till framgång. Vilket vi även kan utläsa från två av Beijers medarbetare nedan som både trivs hos Beijer men även att få knyta relationer till kunde.

BeijerNews

Läs mer!


Som en enda stor familj

Jonas Kjellgren, vår filialchef i Mölndal, är riktig morgonmänniska. En kopp kaffe med medarbetarna vid sjutiden på morgonen ser han som en kanonstart på dagen. När vi frågar honom varför han valde Beijer så berättar Jonas:

– Relationer har alltid varit en självklar fråga för mig. Beijer har precis de ingredienser som jag eftersökt för att få jobba och utvecklas ännu mer kring relationsskapande i kombination med försäljning.
Det bästa med Beijer är alla engagerade och fantastiska medarbetare! Känslan av att vara en del av ett väldigt stort företag, som trots sin storlek verkligen lyckats få till en familjär känsla. Det är unikt!

BeijerNews

Beijer Mölndal


Från försäljningschef till kategoriutvecklingschef

Vår Kund- och kategoriutvecklingschef Fredrik Bolkeus arbetar med att leda vårt utvecklingsarbete, samt definierar och driver den kommersiella agendan för vårt nya centrallager. Att jobba nära kund- och säljorganisationen ligger nära till hands för Fredrik, som kommer direkt från en tidigare tjänst som Försäljningschef i region Södra Norrland. Fredrik brinner för att utvecklas och att alltid försöka skapa kundnytta i det han gör. När vi frågar honom om vad som gör att han trivs på Beijer svarar han:

– Beijer är ett framåtlutat bolag som vill skapa kundupplevelser i världsklass. Det, kombinerat med att få omge mig med fantastiska kollegor, gör att jag trivs som fisken i vattnet här på Beijer!

BeijerNews