Du har inga varor i din kundvagn

Ambassadörsrollen öppnar nya dörrar i byggbranschen

Oskar Ahlm är en av våra branschambassadörer. En stor del av att vara ambassadör är nätverkande, vilket Oskar har fått testa på mycket. Här berättar han om de nya kontakter han fått tack vare sitt ambassadörskap:
 
– Jag har fått massor med nya kontakter i och med rollen som ambassadör! Bland annat från andra bygghandlare och andra ambassadörer. Det är verkligen otroligt mycket nätverkande. Jag har till exempel fått nya kontakter inom Beijer, med roller och personer som man kanske inte skulle haft kontakt med annars. Många inom Beijer brinner för att skapa en bättre och tydligare bild om hur våra olika yrkesroller ser ut. Just att nå ut till en ny och bredare målgrupp är på tapeten för många, inte bara för oss på Beijer. Det lokala Byggprogrammet som brukar handla på Beijer i Kiruna har också visat intresse. De har varit mer nyfikna på oss och att det kan vara ett startskott till rollen som snickare då man lär sig mycket olika i rollerna på Beijer. De har även sett artiklar osv, vilket väckt intresse om exempelvis sommarjobb. Superkul verkligen!

Branschambassadör Oscar


Serviceminded, flexibel och intresserad

Så beskriver Jenny Hägg, butikschef på Beijer i Vaggeryd, egenskaper som är gynnsamma för att passa in i hennes gäng. Hennes dagliga arbetsuppgifter är bland annat schemaläggning, rapportering, kampanjer, varuplock, beställningar och mycket mera. Det hon gillar mest är variationen och alla glada möten med nöjda kunder. Att hjälpa kunder med att klura ut lösningar av olika slag är hennes specialkompetens.

– Jag är bra på att klura fram lösningar genom att ibland tänka utanför boxen. Vi gör hela tiden vårt yttersta för att ge den bästa servicen till alla våra kunder. Ingen kund är för liten. Förutom byggarna har vi har även många LRF-kunder, industrier och konsumenter. Alla är lika viktiga!

Jenny - Butikschef Vaggeryd

Beijer Vaggeryd

Filialchef i Arvika

Markus Jansson arbetar som filialchef i Arvika. Han har jobbat på Beijer i över 10 år och får energi av att träffa alla kunder, och att han hela tiden får utvecklas och utmanas i arbetet.
 
– Det bästa med Beijer är att man har möjlighet till väldigt mycket utbildning, och att klättra inom företaget. De visar stor respekt mot sina anställda och vill ta sig framåt och utvecklas inom organisationen. Sen är det såklart också att vi här i Arvika är en del av något större, och att vi kan ta hjälp av alla Beijer i hela Sverige.

Markus Jansson - Arvika

Beijer Arvika