Du har inga varor i din kundvagn

Olika mål & utvecklande roller

PÅ BEIJER FINNS EN STOR VARIATION AV MÅL & UTVECKLANDE ROLLER

Beijers byggvaruhus spelar en viktig roll för hantverkare. Engagemanget för sitt yrke är viktigt för att det ska speglas utåt. Med #byggbeijer lyfter vi medarbetare runt om i Sverige för att visa bredden på vår kompetens och samarbete.

Lyssna till några utav Beijers medarbetare som arbetar inom olika roller och med olika utvecklingsmöjligheter – men mot samma mål och grund. Möt Amelia, Patrik och Måns och hör dem berätta lite mer kring deras roller.


Kunskap inom hållbart byggande är viktigt att erbjuda

Under våren 2021 utbildade vi Beijers egna hållbarhetsambassadörer, med uppdraget att stötta säljare i frågor som berör hållbart byggande. Vi har nu tagit vår utbildningssatsning ytterligare ett steg. Utöver våra hållbarhetsambassadörer och den grundutbildning inom miljö och hållbarhet alla våra medarbetare får, har vi även tagit fram en fördjupad specialistutbildning inom hållbart byggande. En av våra ambassadörer, Patrik Mineur, berättar:

"Specialistutbildningen inom hållbart byggande är oerhört viktig för Beijers kunderbjudande. Jag har sett behovet av stöd när kraven ökar på alla i branschen, och kunskapen kring dessa frågor är väldigt varierande i alla led.”


Beijers hållbarhetsarbete
BeijerNews

Nyttan av att testa flera roller inom samma företag

På Beijer finns det många möjligheter att utvecklas och testa nya roller inom organisationen. Amelia Selenius resa började för snart åtta år sedan, med ett extrajobb i kassan på Beijer i Lidingö. Efter det har hon arbetat i flera olika roller, bland annat som butikssäljare och butikschef i filial, och senare inom Operational Finance på servicekontoret. Där är hon fortfarande kvar, men för nuvarande i rollen som Credit Controller.

tar du med dig från dina tidigare erfarenheter i din nuvarande roll?
– Jag anser att det är en stor fördel att ha arbetat på flera filialer och i olika roller inom Beijer. Tack vare det har jag möjlighet att se saker från flera perspektiv och har en stor förståelse för hur det fungerar på våra filialer.


Byggvaruhus Lidingö
BeijerNews

Att driva strategiska målsättningar med närhet till filialcheferna

Måns Ungfeldt är en av våra Regionala Operativa Chefer. Han drivs av att jobba mot de målsättningar som företaget satt upp och jobbar nära våra filialchefer ute i regionen.

Vad är det du trivs bäst med som ROC?
– Min bakgrund inom retail gör att jag tycker om driften och mötet med människor. Detta i kombination med möjligheterna att få vara med och påverka även ur ett strategiskt perspektiv gör att jag trivs kanonbra i min roll som ROC.

BeijerNews