Du har inga varor i din kundvagn

Glädje, utmaningar och närhet till kunderna

Drivs av glädje, utmaningar och närheten till kunderna

Beijers byggvaruhus spelar en viktig roll för hantverkare. Engagemanget för sitt yrke är viktigt för att det ska speglas utåt. Med #byggbeijer lyfter vi medarbetare runt om i Sverige för att visa bredden på vår kompetens och samarbete.

Lyssna till några utav Beijers medarbetare som arbetar inom olika roller och på olika filialer genom vårt långa land. Nedan får du träffa medarbetarna Max från Trollhättan, Josefine från Växjö och Malin från Boden.

Proffssäljaren i Trollhättan

Max Berger har jobbat på Beijer i 16 år. Som en av våra proffssäljare i Trollhättan har han under åren samlat på sig en hel del kunskap och trivs som allra bäst när han får lösa kunders problem och behov, varje dag.

– Vi är ett glatt gäng, så om du är positiv och framåt kommer du trivas! Dessutom behöver du gilla utmaningar. Varje dag lär man sig något nytt här på Beijer, vilket är en anledning till att jobbet är så kul och varför jag blivit kvar här i så många år.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Beijer? Läs mer här.


BeijerNews

Beijer Trollhättan


Josefine anställdes under sin föräldraledighet

– Att bli rekryterad under föräldraledigheten var en fin upplevelse. Att ha ett startdatum längre fram kändes bra för att kunna förbereda sig mentalt!

Josefine Boistrup är butikschef på Beijer Växjö. Hon anställdes under sin föräldraledighet, med sex månader kvar till tillträdesdatum. Hon berättar mer.

– Det var en helt ny bransch för mig men jag fick ett bra intryck av Beijer, så det gav lite extra pirr i magen när jag fick jobbet och under de månaderna innan jag började. Jag fick en bra introduktion med ett tydligt stöd från min närmsta chef. Just det mentorskapet tror jag är extra viktigt när man börjar arbeta igen efter ett längre uppehåll och när man tillträder en ny tjänst. Mitt nya karriärsval har resulterat i bekvämare arbetstider som fungerar bra med familjelivet, vilket jag ser som en väldig förmån.

BeijerNews

Beijer Växjö


Våra kunder känns som en del av gänget

– Det bästa med vår filial är samarbetet oss kollegor emellan och den härliga kontakten vi har med våra kunder. I en relativt liten stad känns kunderna nästintill som en del av gänget och det bidrar till ett fint bemötande för oss.

På Beijer Byggmaterial i Boden jobbar Malin Widgren. Hon är lagersäljare sedan 1,5 år tillbaka, men har nu börjat som butikssäljare under vår och sommar för att testa nya möjligheter, utvecklas och lära sig nya saker.

– Jag lär mig något nytt hela tiden, varje dag. Men något som utvecklar mig mycket är att inte vara rädd att prova. Testar man får man lära sig efter vägen!

BeijerNews

Beijer Boden