Du har inga varor i din kundvagn

Kollegor från Norrland till Stockholm

Möt våra kollegor från Norrland till Stockholm

Beijers byggvaruhus spelar en viktig roll för hantverkare. Engagemanget för sitt yrke är viktigt för att det ska speglas utåt. Med #byggbeijer lyfter vi medarbetare runt om i Sverige för att visa bredden på vår kompetens och samarbete.

Lyssna till några utav Beijers medarbetare som arbetar inom olika roller och olika på olika filialer genom vårt långa land. Möt Jimmie, Frida och Dan och hör dem berätta lite mer kring deras roller.Beijer i Gällivare har ett sammanknutet gäng med en miljömedvetenhet i fokus

Beijers filial 091 ligger i Gällivare. Här hittar du ett gäng schyssta arbetskamrater som stöttar och hjälper varandra i allt som kan dyka upp under arbetets gång. En av kollegorna här är Jimmie Sagelind, lagerförsäljare och miljösamordnare som brinner för att ge bra service till kunderna och värnar extra om kommunens, filialens och Beijers miljömål.

"Det bästa med jobbet är alla pratglada kunder jag träffar varje dag. Dom ger en härlig energi, tillsammans med mina kollegor och det goda kaffet vi har här.”


Beijer Gällivare
BeijerNews


Uppskattad återvändare till Servicekontoret

På Beijer finns det en del ”återvändare”. Kollegor som tidigare arbetat hos oss, varit borta ett tag och sedan kommit tillbaka. Att arbeta på andra arbetsplatser skapar nya perspektiv och arbetssätt. Vår Business Controller, Frida Lagringe, är en av våra anställda som gjort den resan. Hon arbetar på vårt Servicekontor och applicerar nu just dessa perspektiv där det passar in i hennes nuvarande roll.

Hör hennes Beijerhistoria?
–Efter min examen flyttade jag till Stockholm och började på Beijer som redovisningsekonom för att senare bli anställd som Financial Controller. Under min tid på redovisningsavdelningen fick jag testa på många varierande arbetsuppgifter, vilket var superlärorikt för någon som var precis i början av arbetslivet. Det är roligt att vara tillbaka på Beijer och det hade hänt en hel del under tiden jag varit borta. Nu arbetar jag både på en annan avdelning och har en annan roll än tidigare, så min vardag består av helt andra arbetsuppgifter mot när jag var på Beijer sist.

BeijerNews

Fortsatt kunskapsbildande inom hållbart byggande

"I min roll som storkundsansvarig i Södra Norrland kändes det helt rätt att gå utbildningen då jag nästan dagligen stöter på frågor som gäller hållbart byggande.”

Dan Jansson är ytterligare en av våra hållbarhetsambassadörer. Att ha gått utbildningen inom hållbart byggande ger honom en trygghet i sin kunskap när han guidar kunder och kollegor i deras frågor kring hållbarhet. Dan menar att utbildningen är otroligt viktig, och att om vi på Beijer ligger i framkant när det gäller hållbart byggande kan vi hjälpa våra kunder att göra rätt. På så sätt kan vi verkligen stå för att vi bygger dom som bygger.

BeijerNews