Du har inga varor i din kundvagn

Sammanhållning & utveckling skapar engagemang

Sammanhållning och utveckling håller engagemanget uppe på Beijers byggvaruhus

Beijers byggvaruhus spelar en viktig roll för hantverkare och engagemanget för sitt yrke är viktigt för att det ska speglas utåt. Med #byggbeijer lyfter vi medarbetare runt om i Sverige för att visa bredden på vår kompetens och samarbete.

Nedan får ni höra Beijers medarbetare från Sundsvall, Hörby och Karlstad ge sina kommentarer om hur man håller engagemanget upp och vad som speglar ett gott samarbete och arbetsklimat.

Det är viktigt att ha rolig tillsammans

"Vi har en fantastisk sammanhållning mellan avdelningarna och har väldigt kul tillsammans. Det grundar sig i bra chefer som prioriterar att vi gör saker ihop för att skapa en god sammanhållning. Tillsammans är vi positiva, har roligt på jobbet och känner en stolthet i vårt arbete och Beijer, vilket smittar av sig till våra kunder.”

Jimmy Ilvonen är transportledare på Beijer i Sundsvall. Under sina 14 år på Beijer har han hunnit med att arbeta både som lagersäljare och godsmottagare, och sedan lite mer än ett år tillbaka sköter han våra transporter. Tillsammans med vår lagerchef Christer Eriksson har han lyckats minska stressen både på golvet och hos våra chaufförer. Han är helt enkelt en omtänksam ledare som är mån om sina kollegor, och gärna bjuder på fredagsfika och en och annan kram!


BeijerNews

Byggvaruhus SundsvallLedarskap i utveckling

På Beijer arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår personal. En viktig byggsten i det är våra ledarskapsutbildningar, framtagna för att våra ledare ska kunna utvecklas och lyfta både sig själva och sin verksamhet. En av de som nyligen gått utbildningen är Bodil Höglund, vår filialchef i Hörby.

”Det viktigaste jag tar med är att vi inom Beijer har fantastiska möjligheter för personlig utveckling. Det är oerhört motiverande och inspirerande att utbyta erfarenheter med andra ledare inom Beijer, samtidigt som du lär känna dig själv bättre. Du får med dig en uppsättning verktyg som ger utmärkta förutsättningar för att bygga och utveckla det allra bästa teamet och arbetsplatsen!”


BeijerNews

Byggvaruhus HörbyAtt vara en god lagspelare är A och O

Fredrik Lundberg är noggrann och har ett öga för detaljer. Han är en av medarbetarna på Beijer Byggmaterial i Karlstad och anser sig ha problemlösning som en av sina specialkompetenser. Fredrik säger att för att passa in på Beijer ska man vara en prestigelös och serviceinriktad lagspelare.

"Samarbetet mellan avdelningarna är det bästa på vår filial. Här drar alla sitt lass för att hjälpa våra kunder på bästa sätt och man behöver trivas med att jobba i lag, snarare än på individuell nivå. Det är svårt att vinna med 5–0 om man är ensam på plan.”BeijerNews

Byggvaruhus Karlstad