Du har inga varor i din kundvagn

Hur används Qlocx styrbox?

Vi har tidigare träffat Glenn Borg-Nilsson, filialchef i Tingsryd, som berättat om deras arbete med industrikundavtal. De har placerat ut en styrbox hos kunderna kunder, där de själva kan plocka artiklar. Här berättar Glenn kortfattat hur det fungerar:

– Styrboxen är ett samarbete med Qlocx som är initierat av Mattias Karlsten. Tekniken möjliggör för oss att placera ut ett utvalt sortiment hos en kund, där medarbetare själva låser upp ett förråd digitalt. Genom att logga in kan de plocka ut de förnödenheter som just den medarbetaren behöver. Med Qlocx har företaget har en god kontroll över sina förnödenheter och vi får ett mejl som talar om vad som behöver fyllas på vid nästa besök.

Läs mer om Qlocx styrbox här.

BeijerNews

”Hur troligt är det att du skulle rekommendera Beijer till en kollega i branschen?”

Sedan 2017 mäter vi vår kunds rekommendationsvilja. Vi genomför också kundundersökningar för att förbättra vårt kundnöjdhetsarbete och prioritera rätt mellan vilka erbjudanden vi ska tillhandahålla våra kunder.

- När vi startade vårt strukturerade kundnöjdhetsarbete låg vår löpande NPS på strax under 20. Nu ligger den på över 50, vilket är otroligt glädjande. Resultatet är ett kvitto på att vi gör rätt med den ödmjuka inställningen till kund – att vi hela tiden kan förbättras i alla led. En NPS över 50 är också ett kvitto på att hygienfaktorer fungerar. Vi levererar i rätt tid och rätt plats, håller snyggt och prydligt på lagret och vi följer upp alla våra offerter. När vi når över 50 så handlar det mer och mer om vilket värde vår personal ger vår kund. I slutändan handlar det om människor och vi på Beijer vill attrahera medarbetare som brinner för kundmötet. Det är något som inte går att kopiera. Genom våra medarbetare tar vi oss högre upp för att skapa en kundupplevelse i världsklass.

BeijerNews

Möt Beijers CFO - Eva

Innan sommaren presenterade vi en del av Beijers ledningsgrupp som alla driver viktiga frågor inom sina respektive områden. Vi fortsätter på denna linje och träffar idag Eva som är CFO på Beijer.

Hej Eva! Kan du, i grova drag, berätta vad du ansvarar för i din roll?
– Jag ansvarar för hela Ekonomifunktionen, Legala avdelningen och IT, men har såklart många duktiga direktrapporterande som är specialister inom sina respektive områden!

Vad brinner du för och vad är din drivkraft?
– Jag brinner för affären och att kunna hjälpa till och säkerställa att vår affärsverksamhet gör rätt innan det blir fel. Riskminimering helt enkelt. Min drivkraft är Resultat! Då menar jag inte sista raden på bokslutet, utan att se förändringar, förbättringar och förenklingar som gör det lättare för Beijers medarbetare att göra affärer på ett schysst sätt.

BeijerNews