Du har inga varor i din kundvagn

Hållbarhetsarbete, energiförbrukning och specialistkompetenser

Hållbarhetsarbete, energiförbrukning och specialistkompetenser

Beijers arbete är brett och vi vill stötta med kompetens och kunskap i alla led det går. Nedan kan du ta del av mer information kring vårt specialistområde kök, hur vår serviceavdelning arbetar ut mot filialer och hur vi arbetar med hållbarhet.Säljer överskottslager med Tørn

Tørn är en norsk tjänst och marknadsplats där du kan köpa det överskott av byggmaterial som inte blivit sålt - till kraftigt sänkta priser. För att minska avfall har Beijers Region Mitt tagit hjälp av företaget Tørn för försäljning av restlager. I vår hållbarhetsrapport ”Beijer – På Rätt Väg” kan man bland annat läsa mer om hur vi med hjälp av Tørn minskat det antal överskottsvaror som slängs, vilket är ett steg i rätt riktning utifrån ett miljö- och hållbarhetsperspektiv.

Olof Rydman, Sälj och Konceptutvecklare på Beijer, har varit ansvarig för samarbetet och hans vision är att rulla ut detta till alla våra anläggningar under 2023.

- På Beijer har vi ett uttalat mål att vara branschens nummer 1 inom hållbarhet. Om vi ska lyckas med det kan vi inte stå för att oanvända varor slängs utan måste börja på avfallstrappans första steg och minimera uppkomsten av avfall, säger Olof.


Beijer - På Rätt Väg
BeijerNews BeijerNews

Arbete med energiförbrukning i fastigheter

Fastighetsgruppen är en av Beijers serviceavdelningar som har i uppgift att stötta våra filialers arbete i bland annat energifrågor, ombyggnation, reparationer och säkerhet. Här arbetar Peter Lundberg och Jonathan Blidhem hårt för att minska vår energiförbrukning. Det stigande elpriset kastar lite extra ljus på det fantastiska jobb som de gör och har gjort under en längre tid.

– Främst handlar det om att installera ny teknik i fastigheterna. Generellt kan man säga att de största energibovarna är kyla, uppvärmning och äldre belysning, men vi har även på senare tid börjat titta på laddning av eltruckar mm. Vi har gjort mycket, men är långt ifrån att nöja oss med det, säger Jonathan Blidhem, Fastighetsförvaltare.

BeijerNews BeijerNews

Planera, rita och bygga kök – vi hjälper dig hela vägen

Med många års erfarenhet av att sälja kök, känner vi till utmaningarna och möjligheterna man kan stöta på under resans gång. Våra proffsiga kökssäljare kan hjälpa både dig som konsument eller dig som byggare och din kund. Tillsammans skapar vi funktionella och praktiska kök som uppfyller era önskemål om allt ifrån traditionella kök till framtida designklassiker.

– Beijer arbetar kontinuerligt för att förstärka sina specialistkompetenser inom många olika områden då det finns en ökad efterfrågan bland kunderna. Det är höga förväntningar på våra säljare idag vilket kräver att vi är specialister på vårt område, Mats Lennström, Kategorichef.


Allt om kök
BeijerNews BeijerNews