Du har inga varor i din kundvagn

Light Building Material – En ny organisation växer fram

– STARK Group har en väl etablerad bas i Norden och har genom förvärv tagit en ledande position även i England, Tyskland och Österrike, vilket gjort oss till Europas största byggmaterialhandlare. Nu bygger vi upp en organisation som ska ta fördel av denna storlek, för att skapa kunderbjudanden som gör oss till den överlägset bästa byggmaterialhandlaren i Europa.

Johan Ellwén som tidigare axlat roller som Sales Director och senare Commercial Director, har han nu antagit en ny utmaning i vårt ägarbolag, STARK Group, som Group Category Director. Johan brinner för att göra affärer och skapa förutsättningar för goda affärer där alla parter blir vinnare. 

Han berättar vidare: 
– Jag har fått möjligheten att bygga upp en ny organisation inom det vi kallar ”light building material”. Det blir en helt ny organisation där vi ska hitta synergier mellan STARK-länderna, ta fram det bästa kunderbjudandet och skapa partnerskap med utvalda leverantörer. På Beijer bygger vi dom som bygger och det ligger helt i linje med hur jag tycker att en framgångsrik verksamhet ska utvecklas. Och inte minst att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika.

BeijerNews

BASTA-dagen & fokus på hållbarhetsfrågor

Vår hållbarhetschef Alexandra Rosenqvist höll en föreläsning på BASTA-dagen, arrangerat av BASTAonline, om vikten av miljödata i byggbranschen och hur vi kan göra det krångliga enkelt. Hållbarhet och digitalisering är mycket viktiga områden för hela byggbranschen och vi är stolta över att vårt arbete, att det uppmärksammas och att vi får möjlighet att dela med oss av våra erfarenheter och vår kunskap.

BASTA-dagen sker årligen och fokuserar på hållbarhetsfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen. Evenemanget syftar till att främja arbetet med hållbara produktval inom samhällsbyggnadssektorn. Under BASTA-dagen samlas experter, forskare, företagsrepresentanter och andra intressenter för att diskutera och dela kunskap om ämnen som rör giftfria alternativ, kemikaliehantering och miljövänliga material.

Det är vanligt att det anordnas seminarier, föreläsningar och diskussioner under BASTA-dagen, där deltagarna får möjlighet att lära sig mer om de senaste rönen inom hållbarhetsområdet inom byggsektorn. Evenemanget syftar också till att främja användningen av BASTA-systemet, som i sig har som syfte att fasa ut särskilt farliga ämnen från bygg- och anläggningsprodukter.

BeijerNews

Läs mer på BASTA:s hemsida!