Du har inga varor i din kundvagn

Bygg-Ole sponsrar

Vi är ett lokalt familjeföretag som har verkat i Nacka- och Värmdöområdet i över 70 år. Det innebär att nästan alla Nacka- och Värmdöbor har någon form av relation till oss. Det kan vara att de handlar hos oss, har arbetat eller känner någon som arbetar hos oss. Helt klart är att det är tack vare dem som vi, som lokalt företag, fortfarande står starka och det känns naturligt att ge något tillbaka till dessa människor och deras familjer. Därför har vi valt att satsa på sponsring av den främst den lokala barn- och ungdomsidrotten men även andra organisationer som verkar för angelägna frågor. Ett exempel är den ideella organisationen Future Teens - som värnar om barn och ungdomar som behöver extra stöd i vardagen.

Sponsringen bygger på långsiktiga relationer och vi har därför begränsad möjlighet att inleda nya samarbeten. När det gäller materialsponsring hänvisar vi till varuhuscheferna på respektive anläggning. Övriga frågor om sponsring besvaras av Sponsringsansvarig Ewa Wiberg.

Några av våra samarbetspartners:

Boo FF - Boo Fotbollsförening lägger mycket arbete på att spelarna skall känna glädje och lust för fotbollen, att fler spelare skall spela längre tid och att de unga med ambition ska ha förutsättningar att satsa. 

VIF - Värmdö IF har en bred idrottsverksamhet för barn och unga. Föreningen prioriterar en positiv upplevelse kring idrotten med balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation. 

Ingarö IF - Ingarö IF är en av Värmdö kommuns största idrottsföreningar sett till antalet aktiva utövare och dessutom en av de föreningar som har störst bredd i fråga om könsfördelning och i spridning av de aktivas åldrar.

Nacka Hockeyklubb - Nacka Hockeyklubb utbildar barn och ungdomar i ishockey och har som mål att skapa ett livslångt intresse samt inspirera till att vara goda medmänniskor.

Värmdö Hockey - Värmdö Hockey är en av Stockholms största hockeyföreningar med en omfattande ungdomsverksamhet.

Nacka ridklubb - Nacka Ridklubb Velamsund samarbetar med Nacka Ridhus och arbetar med medlemsvård, tävlingar samt arrangerar aktiviteter. 

Saltsjöbadens IF - Saltsjöbadens IF har fokus på barn och ungdomar med verksamhet fördelat inom 10 idrotter och arrangerar även läger, tävlingar och event samt är utgivare av ”Saltsjöbladet”.

​Future Teens - ​Future Teens är en organisation som hjälper utsatta barn och ungdomar genom olika stödinsatser.