Du har inga varor i din kundvagn

Logistiklösningar

Skräddarsydda leveranser - Erfarna byggmaterialchaufförer - Miljöklassade bilar för alla behov
Logistiklösningar |

Erfaren logistikpartner

I över 70 år har vi arbetat med hantering, lagring och leveranser av tyngre byggmaterial i ABC-området. Det vi sysslar med är logistik. Med andra ord skapar vi goda produktionsförutsättningar. Vi ser till att arbetsplatsen får rätt material, på rätt plats och vid rätt tid, att de får rätt produkter med rätt kvalitet och till rätt antal. Och till rätt totalkostnad. Den tid på arbetsplatsen som ägnas åt att hämta, leta eller vänta på material minskar dramatiskt med oss som logistikpartner.

Objektsplanering

Vid stora objekt har vi ett inledande startmöte för att planera logistiken och optimera byggets lönsamhet. Vid stora materialbehov kan vi t.ex. lagra material och leverera efter anrop. Ni slipper lagring på arbetsplatser där materialet riskerar att gå sönder eller stjälas. Behöver ni specialpackade leveranser löser vi det och kräver byggarbetsplatsen en viss typ av bil så planerar vi även för det.
Rätt material, på rätt plats, vid rätt tid är vårt löfte till er!

Distributionscenter

Från vårt distributionscenter i Saltsjö-Boo avgår dagligen ca 50 lass med byggmaterial till Storstockholms byggen. Vi har totalt 12 bilar och vårt effektiva plockgäng jobbar i skift för att kunna se till att ditt material finns på plats i god tid. 

Eget åkeri

Vi har ett långt samarbete med åkeriet Vivaldi vilket borgar för erfarna byggmaterialchaufförer. Våra ägarintressen i Vivaldi ger oss stora möjligheter att utveckla transportlösningar anpassade till byggarbetsplatser. Bilarna är miljöklassade enligt euro 06 och körs av erfarna byggmaterialchaufförer.

Track & trace

Nu kan du följa din leverans med automatisk leveransavisering. Du får två SMS i anslutning till din leverans - det första skickas när transportbilen lastas och det andra när bilen är på väg. I det andra SMS:et får du även en kartbild där det går att följa var bilen befinner sig, samt en estimerad tid när leveransen ska anlända.