Du har inga varor i din kundvagn

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev |

Prenumerera på våra erbjudanden

Våra nyhetsbrev med erbjudanden skickas till dig några gånger per månad och innehåller främst våra aktuella kampanjer, men vi ger dig även tips och råd för dig som tycker om att bygga. Du kommer att kunna avsluta din prenumeration när som helst genom en länk i nyhetsbrevet. När du fyllt i formuläret nedan skickas det senaste utskicket till din mailadress.

10% rabatt på ett helt köp!

Just nu får du hela 10% rabatt på ett helt köp när du registrerar dig som ny prenumerant för vårt nyhetsbrev. Registrera dig nedan så får du en giltlig rabattkod mailad till din angivna mailadress. Denna anger du sedan i webbkassan vid ditt nästa köp.

Rabatten gäller en gång och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten gäller för en order på lagerfört sortiment på webben. Gäller ej heller företagskunder. Är du befintlig prenumerant på vårt nyhetsbrev så gäller inte detta erbjudande.

Beijer Byggmaterial AB org.nr 556012-5220 (”Beijer”) kommer att behandla dina personuppgifter för ändamålet att skicka Beijers nyhetsbrev och marknadsföra våra och våra samarbetspartners produkter och tjänster. Beijer är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifterna. Var vänlig läs vår fullständiga integritetspolicy för mer information om vår behandling: https://www.beijerbygg.se/privat/sv/mer-information/integritetspolicy