Du har inga varor i din kundvagn

Lånesläp

Behöver du låna ett släp utan kostnad?
Lånesläp |

Bygg-Ole Nacka

Genom vårt samarbete med OKQ8 i Nacka har du möjlighet att låna ett släp i två timmar - helt kostnadsfritt. Säg till i kassan i samband med ditt köp hos oss. Du får då en kupong att ta med dig, tillsammans med ditt kvitto, till OKQ8 precis intill vår parkering.

Bygg-Ole i Värmdö erbjuder lånesläp med hjälp av Freetrailer

Hos oss kan du låna en släpvagn helt gratis genom att använda Freetrailer-appen och hämta den direkt i butiken. Du kan även förboka en släpvagn för en liten avgift om du vill vara säker på att den finns tillgänglig den dag du behöver den. Reservera ett lånesläp här!

Det är enkelt att reservera och hantera ditt lånesläp med Freetrailer-appen.
För att boka och hantera din släpvagn enkelt och smidigt, ladda ner Freetrailer-appen från App Store eller Google Play. Alternativt kan du skicka ett SMS till 72626 med texten Freetrailer för att få en länk för att enkelt ladda ner appen. För att hämta släpet behöver du aktivera din bokning tidigast 15 minuter före överenskommen hämtningstid. Du kan hämta släpet när som helst under varuhusets öppettider och använda det fritt fram till första möjliga återlämningstid nästkommande dag.

För att lämna tillbaka släpvagnen, placera den på samma plats som du hämtade den och lämna tillbaka den via appen. Notera att du behöver ha ett betalkort som Visa/Dankort, Visa/Electron eller Mastercard för att kunna boka och hyra en släpvagn.

Fördelarna med Freetrailer är många - du behöver aldrig oroa dig för bristande utrymme vid transport. Oavsett om det gäller en mindre flytt, utrymme för större inköp, frakt till lager eller något annat, så erbjuder Freetrailer släpvagnsuthyrning som passar dina behov.
 

Priser
Priserna för förhandsreservation via appen eller online börjar på 49 kr, medan försäkring är ett valfritt tillägg för 69 kr. Vid förlängning av hyrestiden tillkommer en extra kostnad på 199 kr. Om du lämnar tillbaka släpet för sent tillkommer en avgift på 300 kr samt en extra dagshyra på 199 kr. För mer information om priser och villkor, besök vår hemsida.

Släpvagnarna hos Bygg-Ole i Värmdö är fritt tillgängliga för alla som behöver dem. Låna en gratis släpvagn idag med hjälp av Freetrailer-appen!