Du har inga varor i din kundvagn

Installera ett entrétak


Entretak kväll

Att installera ett entrétak ovanför din ytterdörr har både funktionella och estetiska fördelar. Hur stort du vill göra det är upp till dig, men med våra färdiga moduler får du ett tak som täcker och skyddar precis under din ytterdörr. Förutom att skydda dig mot dåligt väder så ger det även huset en fin karaktär.

Ett tak i plast eller glas är mycket väderbeständigt och nästan underhållsfritt. Det behöver bara hållas rent. Köper du ett tak i plast är det viktigt att det är UV-beständigt så att inte plasten vittrar med tiden. Förutom att taket skyddar dig mot dåliga väder, skyddar den även ytterdörren för att slitas ut i förtid. Faktiskt är det inte bara regnväder man skyddar dörren för, utan även varma soliga dagar. Solens strålar sliter även de och entrétaket fungerar även som ett utmärkt solskydd.


Entrétak


Vi har flertalet olika tak att välja på, med olika material. Här kan du välja att köpa ett färdigt plasttak, eller om du kanske i stället vill lägga tegel- eller betongpannor av något slag eller plåttak.