Du har inga varor i din kundvagn

Med en ambitiös hållbarhetsagenda

Vi är sedan 2020 medlem i UN Global Compact, världens största hållbarhetsnätverk inom det privata näringslivet. Den här veckan görs ett vd-uttalande där 27 ledande företag uppmanar regeringar världen över att bland annat agera mer kraftfullt för att möjliggöra en snabbare grön affärsomvandling. En av dessa ledare är Søren P. Olesen, koncern-vd för STARK Group.

Vi har en väldigt ambitiös hållbarhetsagenda på Beijer och är stolta över att tillhöra en koncern som tar ansvar och som är med och driver de här viktiga frågorna som är avgörande för vår framtid, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial AB.

Här kan du läsa vd-uttalandet!


BeijerNews

Möt våra kollegor på Beijer Kalmar

Alexander Andersson, en av våra utesäljare i Kalmar berättar om sin utvecklingsresa:

–Här utvecklas man i raketfart! Man lär sig något nytt varje dag. Jag har provat lite olika roller under mina fyra år på Beijer - allt ifrån butik & lagersäljare till kökssäljare, byggsäljare och nu kör jag som utesäljare.

– Jag blir glad och full av energi när jag vet att jag gjort allt för kunden och lyckats med det oavsett vilka hinder som dyker upp på vägen. En kund som känner att man gör allt för att få den att lyckas med sitt projekt oavsett storlek återkommer alltid. Det blir en winwin-situation.


BeijerNews

Vad är det bästa med Beijer i Kalmar?

– Att vi är ett så glatt och sammansvetsat gäng som älskar nöjda kunder. Sen har vi ett fantastiskt samarbete också, både inom personalen och med kunderna, är Alexander Anderssons enkla svar på den frågan.

– Så länge du har en positiv anda och ha ett brinnande engagemang för nöjda kunder, passar vem som helst in hos oss i Kalmar! Marcus Magnusson och Axel Samuelsson, som vi ser på bilden är två goda exempel på det.


BeijerNews

Beijer Kalmar