Du har inga varor i din kundvagn

Beijers framgång byggs på lagarbete och säljglädje

Vår Filialchef i Västerås, Tobias Johnsson, är nu inne på sitt fjortonde år här på Beijer. Zockes karriär började på brädgården direkt efter studiernas slut. Efter det har han hunnit testa på det mesta och haft de flesta roller man kan tänka sig på en anläggning. Det är ingen underdrift att säga att Zocke är trygg i hur verksamheten fungerar. Han berättar:

– Västerås har haft en enorm utveckling sedan jag kom tillbaka till fadershuset för drygt sex år sedan. Detta kan tillskrivas mina fantastiska kollegor som verkligen utvecklats individuellt och som lag. Vi har ett driv att leverera det vi lovat och jag tror det är grunden till vår framgång. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag!

BeijerNews

Beijer Västerås


Ett liv utan försäljning är som en midsommar utan jordgubbar!

Möt Daniel Moberg! Han jobbar som regionssäljare i Småland och Östergötland och älskar sälj!

– I min roll som Regionsäljare ansvar jag för den operativa försäljningsutvecklingen för mina kunder inom regionen. Det innebär bland annat att säkerställa och följa upp den dagliga försäljningen, samt ansvara för att den följer överenskommen plan och företagsmål. Det bästa är den stora variationen av uppgifter samt möjligheten att utveckla och göra affärer varje dag. Jag har haft förmånen att jobba med människor och affärer hela mitt yrkesliv. Beijer är ett stabilt varumärke i en bransch där kundrelationen är A & O vilket viktigt för mig.

– Min favoritstund på dagen är lunchen! Den både bygger de som bygger och ger tillfälle att träffa både gamla och nya kunder.

– Det bästa med Beijer är alla medarbetare som gör sitt yttersta för att våra härliga kunder ska få den bästa servicen. Kundkontakten och samspelet i teamet på filial ger mig energi och jag trivs med att få vara spindeln i nätet när det kommer till affärer. Jag valde Beijer för möjligheten till utveckling på ett företag som ligger i framkant. Här är det hela tiden full fart framåt!

BeijerNews

Beijer Byggvaruhus