Du har inga varor i din kundvagn

Beijers Regionala Operativa Chefer

Lär känna Beijers Regionala Operativa Chefer (ROC)

På Beijers alla varuhus i hela landet har vi olika roller med ett huvudfokus på service och rådgivning till våra kunder. Varje varuhus drivs med en stark lokal förankring, där relationsbyggandet med våra kunder är A och O.

Här nedan får ni lära känna några av de som leder Beijer framåt i varje region. Stora Beijerhjärtan som alla jobbar hårt för att vara ett stöd för våra lokala entreprenörer och driva de operativa initiativen utifrån Beijers strategi.

Henrik Fransson, Regional Operativ Chef i Malmö

Henrik trivs bra med rollen som Regional Operativ Chef. Erfarenheten från hans tidigare jobb som filialchef i Karlshamn kommer väl till hands i tjänsten som ROC i Malmö, där han arbetat sedan januari 2020.

  • - Det bästa med att arbeta som ROC är att tillsammans med regionledningen i syd få ge våra filialer dom bästa förutsättningarna att lyckas på respektive ort!
  • - Jag har stort fokus på att stödja filialcheferna i deras arbete. Dels i budgetarbetet, dels i personalfrågor men också i strategiska beslut. Jag är dessutom drivande i de initiativ vi har på agendan, säger Henrik. Det är en ynnest att få arbeta med kompetent och engagerad personal på flera anläggningar. Att få vara delaktig i filialernas resa och kunna bidra till regionens utveckling.
Regional Operativa Chefer Beijer

Kerry Blomkvist, Regional Operativ Chef i Syd

Kerry trivs bra i sin roll som ROC där han får förmånen att påverka, hjälpa och stötta sina kollegor med de erfarenheterna han samlat på sig, för att driva tillväxt och resultat.

  • - Jag började februari 2020, så det blir knappt 3 år. Jag har en brokig bakgrund, med många erfarenheter i bagaget, för att nämna några. Filialchef på Beijer, Filialchef hos en branschkollega, VD ekonomisk förening, Sälj och marknadschef bilmärke, Kundservicechef leverantörsled, Helpdesk och kundservicechef i bankvärlden, Reseledare, Yrkesofficer.
  • - Ingen dag är den andra lik och jag upplever många utmaningar som kräver både strategiskt och taktiskt tänkande. Det händer hela tiden något nytt, det är utvecklande.
  • - Mitt fokus som ROC är att ha roligt tillsammans, säkerställa att vi är ett team som utmanar, utvecklar och arbetar resultatinriktat tillsammans. Helt enkelt, att bli lite bättre varje dag.
Regional Operativa Chefer Beijer
Se alla Beijers filialer i Sverige från norr till syd här.